søndag den 5. august 2012

Li Xiaoxia er olympisk mester

Den olympiske finale for kvinderne blev en finalen fuld af følelser! Både Li Xiaoxia og Ding Ning havde tårer trillende ned af kinden, men af ​​forskellige grunde.  

 Li Xiaoxia var klar fra starten, og sendte det ene gode angreb afsted efter det andet. Hvor imod hendes modstander den regerende verdensmester virkede hjælpeløs. Hun vidste ikke, hvordan hun skulle besvare de mange modangreb hendes modstander satte ind. Til sidst brød Ding Ning sammen og tabte kampen  i fem sæt og Li Xiaoxia blev hyldet som den nye olympiske mester.
Når to af de stærkeste spillere i kvinder bordtennis mødes, er det altid meget svært at forudse, hvordan kampen vil udvikle sig, og hermed hvem der er favorit. Men da kampen startede, så det ud til, at den anden seeded Li Xiaoxia var den der hurtigst fandt ind i den rigtige rytme.
Den 24-årige Li Xiaoxia taktik var at angribe den regerende verdensmester i forskellige variation og dermed tvinge Ding Ning på hælene. Li Xiaoxia top spin blev placeret de rigtige steder på den modsatte side af bordet. Ding Ning virkede meget fortvivlet på flere tidspunkter i kampen  og vidste ikke, hvad hun skulle gøre for at modvirke Li Xiaoxia aangreb


Ud over sin modstander kæmpede Ding Ning også mod dommerne, som bort dømte hende hele 3 gange ved at dømme fejl på hendes serv. Udover de tabte point har sådanne domme naturligvis også en indvirkning på det psykologiske plan, som kan være meget svært at håndtere i en så presset situation.
Hun brød sammen i midten af ​​kampen efter hun blev dømt servefejl for tredje gang. Hun lagde battet på bordet og viste store tegn på skuffelse. Den næste ting man ser, er en grædende Ding Ning.
Mens hendes modstander kæmper med sine følelser, opholdt Li Xiaoxia fokus. Hendes sind og hjerte var på vej mod sejren.
Faktisk ved udgangen af ​​fem sæt, blev Li Xiaoxia hyldet som olympiske mester med 11-8, 14-12, 8-11, 11-6, 11-4. Li Xiaoxia har vist verden, at hun fortjener titlen, men kampen kunne have været bedre, og vi kunne godt have været foruden disse kontroverser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar