fredag den 10. august 2012

Kina vinder ol-guld for damer hold

Kinesisk Li Xiaoxia, Ding Ning og Guo Yue bevist deres ekstreme styrke ved de Olympiske Lege efter at have vundet guldmedalje i kvindernes holdturnering  mod Japan i Excel Arena. Outsiderene fra Japan fik ikke lov af det kinesiske hold til at vinde momentum. Muligheder var der få af da Kina dominerede kampen i tre lige kampe.

I den første kamp vandt Li Xiaoxia over Ai Fukuhara med 3-1. Kampen var meget lige i de første par sæt, men herefter tog den kinesiske pige over og vandt sikkert de sidste to sæt, så sikkert som 11-2 og 11-5.



I den anden kamp skulle den  regerende verdensmester Ding Ning spille mod Kasumi Ishikawa. Den japanske spiller havde ikke styrken til at følge med i Ding Ning høje tempo, og det blev til en sikker sejr til den kinesiske pige på 3-0.
Nu var Japan virkelig på hælene, nede med 2-0, så de var tvunget til at vinde de resterende kampen, hvis de skulle gøre sig håb om guldet.

Det japanske par Kasumi Ishikawa og Sayaka Hirano skulle spille tredje kamp som var doublen mod det fantastiske par Guo Yue og Li Xiaoxia. Det kinesiske par vandt ganske sikkert 3-1, og var dermed olympiske mestre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar