mandag den 1. oktober 2012

Ma Long vinder World Cup i Liverpool

Efter at Ma Long har været kendt som Pro Tour konge, er han nu kommet et hak højere op på rangstigen efter at han med succes har erobret world cuppen 2012 i Liverpool. Efter en strålende præstation i finalen tmod en ret stærk konkurrent, Timo Boll, blev Ma Long udråbt som vinder. På Trods af Ma Longs store potentiale, så er sejren hans første rigtig store titel i karrieren.
 
I lang tid har Ma Long gjort fans verden over opmærksom på sit store talenter i sporten. I denne periode har han allerede vundet flere Pro Tour titler, hvilket har ført til at han bliver benævnt Pro Tour Kongen.
Sidste weekend
deltog Ma Long deltog sin tredje World Cup. Tidligere er hans bedste resultat en bronze-medalje, og han har dermed aldrig nået frem til finalen.
I gruppespillet så det ikke ud til at Ma Long var helt på toppen, da han tabte til
Chuang Chih Yuan. Men han fik sig rejst efter nederlaget og sluttede turneringen af med spil i meget høj klasse.
Vejen til finalen bød på modstand af Michael Maze i Danmark i kvartfinalen, og i semifinalen skulle han møde sin holdkammerat Xu Xin. Denne kamp blev faktisk forventet af mange for at være intens og tæt med to af de stærkeste spillere på hver sin side af bordet. Begge kampe blev vundet 4-0.
I finalen mødete Ma Long endnu en god spiller, den mest frygtede modstander af den kinesiske Team, Timo Boll.Tidligere har Ma Long haft det svært mod netop Timo Boll, men da kampen startede, så var det Ma Long styrede begivenhederne. Han var total dominerende og vandt for tredje gang 4-0.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar